Olilab Laboratories

Dizajn, Razvoj web sustava, Webshop

OLILAB Laboratories je hrvatska firma koja se bavi proizvodnjom, veleprodajom i maloprodajom kozmetičkih proizvoda na području Republike Hrvatske i okolnih zemalja. Dugoročna strategija im je razviti kompletan asortiman proizvoda, baziranih na prirodnim sastojcima, koji će pružiti pomoć koži u svim situacijama.

IZAZOV

Izazov u našoj suradnji s OLILAB Laboratories je bio u kreiranju prezentacijske internet stranice koja bi se svojom formom trebala na jednostavan način moći naknadno proširiti nakon prezentacije novih proizvoda tvrtke.

REALIZACIJA

Izradili smo dizajn u tamnoj paleti boja, što je dosta atipično za kozmetičku industriju, ali to je bilo nužno zbog brenda Olilabovog najpoznatijeg proizvoda - Crnog šampona. Zbog toga smo i odabrali akcente boja sa žarkim nijansama plave i smeđe kako bi se dizajn podignuo na potrebnim mjestima.

U zadnjoj seriji promjena na web stranici smo izradili i webshop putem kojeg posjetitelji mogu naručiti proizvode i online platiti putem Monri Payment gatewaya

KLIJENT O NAMA

"Već dugi niz godina surađujemo s firmom Revoloop i zadovoljni smo njihovim pristupom prema klijentu. U bilo kojoj situaciji u kojoj je trebalo pomoći ili napraviti novi segment na web stranici pokazali su ažurnost i predanost poslu. Kada smo zatražili dizajnersko rješenje nikada nismo imali problema."

Luka Buzov,
OLILAB Laboratories

Medveščak Swimming Club