Kreator Putovanja

Branding, Razvoj web sustava

Turistička agencija Kreator putovanja specijalizirana je za organizaciju individualnih putovanja u svakom kutku svijeta. Tim Kreatora nakon godina iskustva u organizaciji individualnih putovanja i rada u turizmu, se ohrabrio započeti svoju priču i pružiti klijentima ono što najbolje znaju - kreiranje putovanja.

IZAZOV

Izazov projekta je bio u izradi administracijskog sučelja koje će omogućiti što brži unos sadržaja kako bi se maksimalno skratilo vrijeme potrebno za administriranje sadržaja.

Pred Revoloop je stavljen i zahtjev za izradom dizajna internet stranice koja je trebala biti minimalistička s fokusom na sadržaj.

REALIZACIJA

U sklopu zahtjeva, izrađena je administracija čije se sučelje zasniva na ajax pozivima kako bi se osvježavali samo dijelovi sučelja koji se mijenjaju.

Za dizajn prednje stranice odlučili smo se na kombinaciju temeljnih boja brendinga te prozračnu strukturu weba kako bi u što veći fokus došle fotografije destinacija te opisi putovanja, lokacija i predviđenog itinerera puta.

KLIJENT O NAMA

" Izvrsna usluga s potrebnim iskustvom i znanjem vezano uz izradu web stranica za turizam. Jako dobar tim dizajnera i programera s kvalitetnim savjetima i brzom provedbom dogovorenog. Svaka preporuka ukoliko želite nekome s punim povjerenjem prepustiti brigu o vašem webu. "

Ana Pavlović,
Suvlasnica

Kreator Putovanja