HRPSOR

Razvoj web sustava

Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj - HR PSOR je nedobitna ustanova privatnog sektora. Četrdeset članova - predstavnika hrvatskog gospodarstva udružuju znanje, inovativnost i odgovornost u traganju za razvojnim putevima koji uravnotežuju poslovni uspjeh, društvenu dobrobit i zaštitu okoliša.

IZAZOV

Pred nas je stavljen zadatak da izradimo news portal na kojem će osim objava vezanih iz ustanovu, biti uneseni i razni članci sa tematikom društvene dobrobiti i zaštite okoliša. U sklopu web stranice za HR PSOR trebali smo izraditi još dvije sestrinske stranice te je najveći izazov bio u izradi administracijskog sučelja koje će na jednostavan način omogućiti unos i upravljanje sadržajem na sve tri stranice.

REALIZACIJA

Izradili smo centralni administracijski sustav pomoću kojeg se na jednostavan način upravlja sadržajima na sve tri domene.

Također smo unutar administracije izradili i modul za kreiranje upitnika koje mogu ispunjavati članovi, odnosno zainteresirane strane za prijavu na razne događaje koje organizira HR PSOR.

KLIJENT O NAMA

" Uz web stranice koje su nam ispale prema svim zahtjevima, tu je i stalna podrška, profesionalni pristup i mogućnost prilagodbe nama su najvažniji, a upravo to nam Revoloop pruža. "

Katarina Plećaš,
Voditeljica ureda HR PSOR-a

HRPSOR