Zaposli Se

Dizajn, Razvoj web sustava

Zaposlise.hr je online servis koji služi spajanju posloprimaca i poslodavaca kako bi se tržište rada u segmentu ponude i potražnje našlo na jednom mjestu sa ciljem izbora najboljih kandidata s jedne strane odnosno pronalasku željenih poslova s druge strane.
Kvalitetnu uslugu je bitno i kvalitetno promovirati. To su prepoznali naši medijski partneri Antena Zagreb, Enter Zagreb, Gold FM i Narodni radio, najslušanije radijske postaje u Hrvatskoj što je garancija širokog dosega a samim time i informiranosti budućih posjetitelja servisa zaposlise.hr

IZAZOV

Izazov projekta je bio u izradi cjelokupnog web sustava koji će omogućiti spajanje posloprimaca i poslodavaca kako bi se tržište rada u segmentu ponude i potražnje našlo na jednom mjestu sa ciljem izbora najboljih kandidata s jedne strane odnosno pronalasku željenih poslova s druge strane.

REALIZACIJA

Izradili smo kompleksan sustav koji omogućuje registraciju poslodavaca, odnosno posloprimaca. Posloprimci imaju mogućnost uređenja svojih profila, radnih iskustava, unos životopisa i slično te pregleda poslova koje objavljuju poslodavci. Poslodavci imaju mogućnost unosa oglasa te pregled prijavljenih na oglase. Osim toga, poslodavci mogu i pretraživati kandidate koje se nisu prijavili na određene oglase već ih mogu filtrirati prema željenim kriterijima.

Medveščak Swimming Club