La PIEL

Razvoj web sustava

Linija kozmetike La PIEL je nastala 2018-e godine, s ciljem da udovolji ženama i pazi na njih najboljim prirodnim sastojcima. Većinu proizvoda proizvode ručno, u nekoliko faza i zbog toga su njihovi proizvodi jedinstveni na tržištu.
Ne žele stvarati proizvode koji u sebi sadrže štetne sastojke poput parabena, silikona, sls-a, naftnih derivata poput parafina, petroleja, vazelina. Biraju organske, prirodne, zdrave opcije, bez obzira na njihovu cijenu.

IZAZOV

Zbog količine narudžbi i velikog broja ponavljajućih radnji, klijent nas je zamolio da osmislimo način na koji će se automatizirati proces koji se odvija nakon što im kupac naruči proizvode na webshopu. Taj proces uključuje automatsku izradu računa u vanjskom sustavu te slanje narudžbe u dostavni servis koji će doći po narudžbu te je isporučiti kupcima.

REALIZACIJA

Kao rješenje izazova koji je postavljen pred nas, koristili smo 2 API pristupa koji povezuju tri različita sustava. Webshop La PIEL-a je izrađen na Shopify platformi te smo za nju izradili plugin koji nakon izvršenog online plaćanja komunicira s Revo sustavom koji kreira račun za klijenta u Minimax aplikaciji.
Nakon kreiranja računa, Revo se spaja na GLS sustav gdje se kreira zahtjev za dostavom koji sadrži podatke o kupcu, proizvodima i eventualnom iznosu poduzeća. Brojevi telefona kupaca se također prenose, kako bi im se putem SMS-a mogla isporučiti obavijest o datumu isporuke.

KLIJENT O NAMA

"Revo sustav značajno je pomogao našem poslovanju i ubrzao procese rada u mnogim sektorima. Cijela suradnja je vrlo ugodna uz puno profesionalnosti."

Božena Alajbeg,
Administrativni specijalist

Dosi.HR