Moje Osiguranje

Branding, Razvoj web sustava

Mojeosiguranje.hr ima petnaestogodišnje iskustvo u radu, a odlikuju se zavidnom razinom stručnosti i personaliziranim odnosom prema klijentima. Agencija je utemeljena na višegodišnjem povjerenju većeg broja klijenata, a uz ekspertizu u području zastupanja osiguranja, nude i besplatno savjetovaje vezano za osiguranje, pomoć prilikom odštetnih postupaka te velik broj drugih pogodnosti kao zahvalu za godine vjernosti.

IZAZOV

Kao glavni izazov u projektu mojeosiguranje.hr bio nam je u tome da smo trebali na na pregledan način posjetiteljima prezentirati široku lepezu tipova osiguranja i osiguravateljskih kuća koje mogu odabrati. Zahtjevi koji su stavljeni pred nas su bili i potreba za modernim, prijateljskim, toplim dizajnom koji bi trebao biti u suprotnosti sa strogim i formalnim dizajnom koji je prisutan kod većine drugih agencija koje se bave zastupanjima u osiguranju.
Uz dizajnerske, susreli smo se i s tehničkih izazovima koji su uključivali povezivanje web stranice mojeosiguranje.hr sa stranicama osiguravateljskih kuća zbog čega je moguća izrada i plaćanje digitalnih polica direktno na webu.

REALIZACIJA

Kao početna točka izrade weba je bila izrada brendinga. On je u potpunosti izrađen crtanom tehnikom te smo u sklopu brendinga odabrali paletu boja koja karakterizira povjerenje, stabilnost te vedrinu.
Nakon toga smo izradili dizajn web stranice koji posjeduje iste karakteristike. U sklopu osmišljavanja i izrade dizajna smo posebnu pažnju posvetili jednostavnosti korištenja te brojnim statusnim porukama koje posjetitelje navode na unos ispravnih podataka (a koji su nužni zbog točnog izračuna / kupnje polica osiguranja).

Webshop smo povezali sa WSPay sustavom za plaćanje karticama, a osim njih povezan je i na nekoliko osiguravateljskih kuća putem kojih je moguće kupiti policu direktno na webu.
Zbog toga je moguće odabrati jednu od ponuda osiguravateljskih kuća, policu platiti online te na mail dobiti njezinu PDF verziju koja je važeća od trenutka kupovine.

Dosi.HR