Macrocruise

Dizajn, Razvoj web sustava

Macrocruise je turistička agencija čija je najveća vrijednost da svakom gostu pristupa individualno, za što smatraju da je jamstvo potpune usluge. Obiteljska tvrtka je osnovana 2004. godine i od tada uspješno posluje u agencijskoj djelatnosti iznajmljivanja plovila što je dovelo mnogo zadovoljnih gostiju na našoj obali.

IZAZOV

Glavnina izazova ovog projekta je bila u istovremenom povezivanju dva najveća sustava s ponudom brodova na europskom tlu. Radi se o MMK te Nausys sustavima koji kombinirano imaju više od 20 000 plovila u svojoj ponudi.
Sve to je donijelo i potencijalne probleme oko brzine odgovora tih sustava te brzine prikaza podataka posjetiteljima web stranice.

REALIZACIJA

Kako bi maksimalno optimizirali performanse, odnosno brzinu učitavanja podataka, izradili smo sinkronizacijske mehanizme koji se pokreću svakodnevno i sinkroniziraju velik broj podataka.
Ti podaci uključuju plovila s pripadajućim popisima opreme, fotografijama, cjenicima i dostupnosti.
Posjetitelji unose željeni datum iznajmljivanja plovila, a web sustav im u kratkom vremenu prikazuje popis dostupnih plovila sa cijenama i popustima.

Osim prednje stranice, izrađeno je i administracijsko sučelje putem kojeg je moguće upravljati svim segmentima web stranice.
Osim toga, omogućeno je i kreiranje popratne dokumentacije koje svaki gost dobije prije dolaska na plovilo. Višejezična dokumentacija uključuje ugovor i ukrcajnu propusnicu, a administratorima sustava je dodana i mogućnost slanja poveznice putem koje je moguće online uplatiti avansni iznos cijene najma.

"Tvrtku Revoloop bi preporučio svakome tko želi pouzdanog i kvalitetnog partnera. Naime, nakon više godišnjeg traženja imao sam veliku sreću da sam u Revoloopu pronašao kvalitetne osobe koji razumiju procese u charter biznisu. Surađujemo od 2018. godine i od tada konstantno raste broj zadovoljnih klijenata. Veliko im hvala."

Zoran Pelikan,
direktor

Macrocruise